söndag 13 mars 2011

a long long day


Kvart i 5 ringde klockan igår och vi var ur huset vid halv 6. Mamma och jag skulle på kurs hos Reprint nere i Falkenberg på västkusten. Efter en 4 timmars lång resa i snöstorm var vi framme klockan 10. Alla olika butiker som var representerade där delades upp i 4 grupper då vi skulle tillverka 4 olika projekt med scrapbooking material. Först gjorde vi en liten minibok med tags och fick testa några nya pennor. Mamma och var fortfarande i chock efter den hemska resan ner och var totalt inkompitenta när dom drog igång med första instuktionerna. Haha!
Snart blev vi varma i kläderna och gick vidare till nästa station där vi skulle trycka på örngott och dekorera med shabby chic stil

.

Efter den goda smörgåstårtan vi blev bjudna på var det 2 projekt till, 4 olika kort och ett påskägg som skulle dekoreras.
Vi hade en bra dag och alla underbara reprint tjejer var så snälla och hjälpsamma. Mamma plockade ihop saker från en shoppinglista hon hade med sig från butiken och sen åkte vi hemåt och hoppades på bättre väglag.

/Gabbie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar