onsdag 14 oktober 2009

Veckans gästbloggare...

Tobias "Totte" Lind!

Totte har varit på oss i flera veckor nu om att han så gärna vill vara med och gästa oss här på bloggen . Så för en dag är the spotlight på Tobias Lind och hans första kärlekshistoria...

Det var en varm sommardag på Öland då Totte för första gången la ögonen på Emma.
Hon var ett par år yngre än Totte och vacker som en ängel. Han hade aldrig tidigare lagt ögonen på en sådan otroligt förtjusande tjej förut.
Han träffade henne genom gemensamma bekanta och det sa klick direkt, iaf från Tottes sida. Totte visste redan då hur man skulle charma en tjej. Jo, genom att visa upp sin söta nyfödde lillebror. Alla tjejer älskar ju bäbisar och Emma var inget undantag.
De spenderade några trevliga dagar tillsammans men som allting annat så hade semestern också sitt slut och när Emma åkte hem grät Totte. Tyvärr var detta innan tiden Facebook,mobiler, e-mail fanns så det var sista gången Totte såg Emma.
Lyckligen så fixade Tottes mor ett foto på Emma så minnet av henne har varat än till denna dagen, 17 år senare. Totte har kvar fotot i nattduksbordet än idag.

Totte ville avsluta med att ge alla er läsare där ute ett bra tips om eran jakt på kärleken....
"Ta det lugnt det löser sej förhoppningsvis till slut!"

Har ni några frågor ni vill ställa till Totte så är d bara att skriva dom här så lovar han att svara dom. Och till alla er som också vill vara med och gästblogga så är d bara att ni hör av er till oss!

Take Care!

2 kommentarer:

  1. Hahaha... Denna Emma är ju min kusin! Tack för ditt kärleksråd Totte, det tröstar SÅ mycket ;)

    SvaraRadera
  2. Det här är ju skitbra nyheter Sam! Du kan ju lätt fixa Emmas nummer till Totte och kanske till o med ett lite nyare foto. hehe:D

    SvaraRadera