fredag 26 juni 2009

Hej!
Just hemkomna från Västkusten med ny bränna o schyssta tatueringar, inget är så underbart som semester på Playan. Det började med att vi anlände i Stenugnsund, en camping utanför Göteborg som Heidi hade fått för sig vara ett av de vackrate ställena på jorden men som visade sig vara en träffpunkt för danska pensionärer....

Men men inte att misströsta, vi hade ju en livlina: Ring en vän! O så gjorde vi, planerna var att glida in i natursköna Uddevalla för att träffa Anibal, Heidis estetiske polare från Norrpan. Men såklart först var vi ju tvungna att slå upp tältet... Efter mycket pyssel lyckades vi, Yejj!

Vi skulle även pumpa upp en luftmadrass för mun (hand) men då plötsligt från ingenstans dyker våra härligt glada grannar upp. De visade sig va danskar och vi kämpade med nöd och näppe att förstå vad de va de ville säga. De ville hjälpa oss att pumpa madrassen med en elektrisk tryckgrej från 81, vilket till vår, men mest danskarnas besvikelse inte gick så bra. Vi gav upp och tog vår lille Brum på en färd mot storstan Uddevalla.

När vi kommer fram plockar vi upp Anibal och beger oss mot den lokala frikyrkan där vi blev mötta av fyra trevliga Bohuslänningar =) Blev påkastade några flyttkartonger från ett barnläger de vart med på. Sedain fick vi även en guidad tur i den pittoreska lilla församlingen.

Men strax efter pockade hungerna på och vi drog till Uddevallas Café Opera, en korvmoj. Vi tog maten och körde vi ner hela gänget till hamnen och hade en oförglömlig kväll längs strandpromenaden. Det visade sig va vackrare än vi anat. Tog en långpromenad med massa fina bilder och skojfriska konversationer!

Klockan började bli sent så vi pinnade tillbaka till bilen och begav oss tillbaka till campingen. Väl komna dit inser Heidi som promt bestämt att vi ska sova i tält att hon glömt sin sovsäck, *suck* jag säger då det, dessa Holmgrenare, ingen koll. Så det blev till att slagga i bilen med nedfällda säten och bara en sovsäck.

Dag 2: Vaknar av att Heidi håller på och donar, ingen lugn stund trots att klockan typ är 06.30 och vi lagt oss 02.00. Kärevärld ingen respekt.... Jaja vi drog snabbt iväg bort från stället för att hitta en schysst badstrand, nu i Lysekil som Heidi än en gång fått för sig att dit skulle vi. Vi snurrade runt ca: en timma innan vi inser att vi lika gärna kunde lägga oss längs strandpromenaden i Uddevalla. Så back we go...

La oss på några blåsiga klippor och tänkte att här va ju skönt. Men inser att det blåser lite för mycket så vi bestämmer oss för att hitta ett bättre ställe. Det skulle vi aldrig ha gjort för då lyckas jag ha i min mobil i vattnet (usha busha, inte bra). Well well sen så hitta vi den perfekta platsen o hade det sååå skönt, så skönt.

Vi inser påvägen hem att vi kanske legat och solat lite förlänge då vi möts av en kille inne på Statoil, som skrattar till lite och frågar -Ni har inte vart o solat va? = vi såg ut som brända kycklingar, men vad gör man inte för att få den perfekta brännan haha.

Sen begav vi oss hem en skön blitur och vipps så var vi tillbaka I Norrköping igen..... Jadu jag har bara ett ord för denna resa "Unforgettable" Over and out / Mandy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar